Fabrika McMilan - pogled izvana
Fabrika McMilan - pogled izvana

Misija Galerije McMilan je da osigurava kvalitetno opremanje stambenih i poslovnih prostora po povoljnim cijenama za kupce u regionu zapadnog Balkana i zemalja Evropske Unije.

Vizija firme je da stalnim tehnološkim i kadrovskim jačanjem ostane vodeća u svojoj kategoriji na područjima na kojima posluje.

Galerija McMilan svojim kupcima osigurava kompletnu uslugu: od mjerenja prostora, preko ideje(savjetovanja) i projekta, gotovog dizajna, do proizvodnje, prevoza i montaže željenog namještaja, a sve to uz pomoć najmodernijih 3D softvera umreženih sa svim prodajnim mjestima.Doda li se i vrlo kratak standardni rok izrade od 15 dana, jasno je o kakvoj vrhunskoj organizaciji se radi.

Galerija McMilan u vlastitim pogonima proizvodi kuhinje po mjeri, ugradne plakare po mjeri, specijalne nestandardne elemente za sve dijelove stambenih prostora i kompletan namještaj za kupatila. U proizvodnji se koriste vrhunski materijali proizvođača iz EU. Zato je garancija na primjer, na elemente kliznih sistema Indeco, punih 12 godina.

U saradnji sa partnerima, prodajna mreža Galerija McMilan nudi komadni namještaj za kompletno opremanje stana.

Galerija McMilan ima osiguran vlastiti servis u garantnom i postgarantnom roku.

Fabrika McMilan - proizvodnja
Fabrika McMilan - proizvodnja